Malmö SSU-krets är socialdemokraternas ungdomsförbund och samlar 600 unga. Vi ska bli fler. Vårt uppdrag är att samla, skola och påverka. SSU är en plats där unga socialdemokrater kan växa och utvecklas.

 

Malmö SSU-krets består av 5 kommuner (Malmö, Trelleborg, Vellinge, Svedala, Burlöv) som tillsammans utgör vår krets. I kretsens 11 SSU-klubbar finns den viktigaste verksamheten och den verksamhet som ligger närmast medlemmen. Som ombudsman jobbar du på flera olika sätt för att skapa förutsättningar för aktiviteter på olika nivåer. SSU:s målgrupp är ungdomar mellan 13 och 30 år

 

Dina arbetsuppgifter är varierande men kommer främst att vara:

Planera och genomföra kampanjer och skolbesök.

Värva medlemmar.

Skriva debattartiklar samt arbeta strategiskt med media.

Sköta den löpande verksamheten såsom post, utskick, ansökan om medel, administration, samt planering av verksamheten.

Stötta kretsstyrelsen och kretsens SSU-klubbar.

Planera och genomföra studier i form av kurshelger och föreläsningar.

Du är också en viktig länk i kretsens kontakt med andra, bland annat SSU-distriktet, SSU-förbundet, Socialdemokraterna Malmö, LO-förbunden och ABF på kommunal nivå.

 

Vi söker dig som har ett driv och brinner för att förändra samhället och har en bakgrund i en ideell organisation eller erfarenhet av föreningslivet. Du bör ha ett positivt engagemang och satsa på att hjälpa andra unga att uppnå sin fulla potential. Du förväntas ha mycket god samarbetsförmåga, är lösningsfokuserad, strukturerad, tydlig och målinriktad. Du kommer till jobbet med ett leende på läpparna och trivs att jobba med frihet under ansvar. Du är en utåtriktad person som är bra på att ta kontakt med andra människor samt har lätt att utrycka dig i tal och skrift. Vid anställning krävs medlemskap i SSU eller SAP. Alla SSU:s anställda förväntas vara goda ambassadörer för våra värderingar och idéer.

 

Anställningsform: Tillsvidareanställning inklusive provanställning enligt avtal.

Tillträde: Efter överenskommelse.

Arbetstid: 40 timmar i veckan oreglerat, vilket innebär att du kommer att arbeta vissa kvällar och helger.

Arbetsvillkoren regleras i kollektivavtal med Handelsanställdas förbund.

Ansökan: Skickas till riz_e88@hotmail.com, sista ansökningsdag 30/6.

 

Frågor angående anställningen besvaras av Rizwan Elahi Chaudhry, Ordförande Malmö SSU-krets, på 0735924717 riz_e88@hotmail.com