En av våra medarbetare går på föräldraledighet och vi söker en vikarierande ombudsman. Tidsbegränsat vikariat september -december! Är du den vi söker? 

Vi söker dig som kan hjälpa oss öka den digitala kompetensen i vår organisation som helhet. En av dina arbetsuppgifter kommer att vara att arbeta gentemot våra medlemmar och våra grundorganisationer för att möjliggöra fler nya arbetssätt. Vi ser gärna att du även utvecklar våra digitala studier. En annan del av arbetet kommer att vara att förbättra våra digitala arbetssätt på partiexpeditionen.

Vi ser gärna att du tar del av vårt kommunikationsarbete genom att öka vår närvaro på sociala medier och då på fler plattformar, på Youtube och arbeta mer intensivt med innehållet på hemsidan. Gärna även att du kan hjälpa till med materialframställan både för digitala medier och för tryck. En del andra arbetsuppgifter, vanligt förekommande i en folkrörelseorganisation, kommer också att ingå i dina arbetsuppgifter.

Du ingår i ett arbetslag med övriga medarbetare i organisationen, du klarar av att arbeta självständigt och effektivt i stressade situationer och du arbetar tillsammans med våra grundorganisationer, förtroendevalda och vår styrelse. Du har erfarenhet av folkrörelsearbete och delar arbetarrörelsens värderingar.

Vi finns i Malmö Folkets Hus och delar expeditionslokaler med partidistriktet i Skåne. Vi tillämpar kollektivavtal mellan KFO och Handels. Tjänsten är ett tidsbegränsat vikariat på fyra månader, från september till december, och har oreglerad arbetstid. Arbete på kvällar och helger förekommer.

Din ansökan, personligt brev med CV, sänds med e-post till zinaida.kajevic@malmo.sap.se senast den 25 juni , ange ”Vikarierande ombudsman” som ämne.

För mer information får du gärna kontakta Zinaida Kajevic på 040-631 22 33 eller styrelsens personalansvarige Leif Jakobsson på 070 – 343 97 59. Lokal företrädare för ombudsmännens fackklubb är Ann-Sofie Garsén 040 – 660 73 10.