#78 Fackligt politiskt porträtt med Bengt Göran Svensson

I detta avsnitt möter ni Bengt Göran Svensson, vi samtalar om hans liv som ombudsman på byggnads, och hans fackliga och politiska gärningar.

Läs mer

#77 Vad tycker LO om den politiska och ekonomiska utvecklingen i Sverige

I detta avsnitt möter ni LO:s chefsekonom Laura Hartman. Vi samtalar om den ekonomiska utvecklingen och politiken i Sverige, och hur den drabbar den enskilda LO medlemmen i vardagen.

Läs mer

#76 Vad händer inom äldreomsorgen och hemtjänsten i Malmö?

I detta avsnitt möter ni vårt kommunalråd Anders Rubin. Vi samtalar om den senaste utvecklingen inom äldreomsorgen och hemtjänsten i Malmö

Läs mer

#75 Magdalena Anderssons tal

I detta avsnitt möter ni vår partiordförande Magdalena Andersson. Under almedalsveckan höll Magdalena sitt politiska tal som vi återger här.

Läs mer

#74 Vad händer med media stödet?

I detta avsnitt möter ni Daniel Farm, vd på aktuellt y politiken. Vi samtalar om vad som händer med media stödets framtid, samt om utredningens förslag.

Läs mer

#73 Sysavs verksamhet

I detta avsnitt möter ni Bo Carlqvist, som är ordförande i Sysavs bolagsstyrelse. Vi samtalar om hans politiska uppdrag i styrelsen, samt om deras enormt stora verksamhet.

Läs mer

#72 dramatik inom den skånska sjukvården

I detta avsnitt samtalar journalisterna Patrik Lindqvist och Anders Malmström med regionrådet Henrik Fritzon, om de stora underskotten inom skånsk sjukvård. Vi pratar även om vad som händer inom den skånska kollektivtrafiken

Läs mer

#71 Mak:s sångkör

I detta avsnitt möter ni Linnea Jacobsson, som är ombudsman på Mak. Vi samtalar om sångkören som Linnea tillsammans med ett par till, bildade under våren 2023 för Socialdemokraterna i Malmö.

Läs mer

#70 Sjukvårdspolitik i fokus

I detta avsnitt samtalar journalisterna Patrik Lindqvist och Anders Malmström med vårt regionråd Carina Svensson. Vi lyfter frågorna kring den borgerliga styrningen i Skåne, och konsekvenserna av deras politik.

Läs mer

#69 Politik i fokus!

I detta avsnitt möter ni journalisterna Anders Malmström och Patrik Lindqvist. Vi samtalar om att starta en programserie, där politiken skall fokuseras på våra 33 skånska kommuner, samt region Skåne och det nationella.

Läs mer
facebook Twitter Email