Politiskt forum 18 maj

Vi fyller ABF-huset med föredrag och program kring på temat: Högern i Sverige och högern i Europa.

Förutom seminarieprogrammet bjuder vi på lunch och underhållning! Möjlighet att gå valarbetarutbildning och kampanja för socialdemokratiska valvinst 9 juni! Med mera!

Evenemanget uppdateras löpande. ❤️

📆 18 maj, kl 10-15
📍ABF-huset, Spånehusvägen 47
☀️Alla välkomna! Ingen föranmälan krävs.

Programpunkter:

kl. 10:00-11.00 ”Så ger Tidöregeringen ge sig på arbetarrörelsens förmåga att organisera sig” med Peter Gustavsson, Rörelsen och Katalys. 

kl. 11:00-12:00 ”Malmös roll i framtidens Europa”. Panelsamtal med Leif Pagrotsky, tidigare minister i S-regeringar, Arwin Sohrabi Malmökandidat till Europaparlamentet under samtalsledning av Amani Loubani, kommunalråd med ansvar för demokrati och mänskliga rättigheter i Malmö.

kl. 12.00-13.00 ”Vad håller Tidöpartierna på med?” Vi dissekerar Tidöpartiernas politiska projekt och diskuterar hur socialdemokratin på bästa sätt gör motstånd mot den nya högern. med Joakim Sandell och Rossi Carlsson, riksdagsledamöter från Malmö. 

kl 12.00-13.00 Valarbetarutbilning! För dig, ny som gammal som vill fördjupa dig i vilka frågor vi socialdemokrater driver i valrörelsen och vilka som är våra huvudmetoder. 

kl 13.00 Lunch på piazzan utanför ABF-huset. Gratis men swish till Palmecentrets insamling till Gaza uppmuntras! Under lunchtid EU-quiz med Inger Jarl Beck från s-kvinnor! 

kl 13.30-15.00 Dörrknackning i Sorgenfri! Gör en direktinsats för socialdemokratiska valvinst genom att knacka dörr i Sorgenfri tillsammans med Sorgenfri S-förening. Erfaren eller förstagångsknackare spelar ingen roll. Vi har genomgång på plats! 

Hållpunkter:
09.30 Kaffe, macka och mingel!
10.00-15.00 Program

Arrangörer: ABF Malmö, LO Malmö, SSU Malmö och Socialdemokraterna i Malmö.

facebook Twitter Email