Valanställd sökes!

Tidsbegränsad anställning juni-september!

Vi söker dig som vill hjälpa oss vinna valet! Med siktet på valet den 11 september vill vi anställa dig som kan bidra till vår valkampanj under de sista tre månaderna av valrörelsen. Du kommer främst att arbeta med utåtriktade aktiviteter i enlighet med färdigställd planering.

Du ingår i ett arbetslag med övriga medarbetare i organisationen, du klarar av att arbeta självständigt i stressade situationer och du arbetar tillsammans med våra grundorganisationer, förtroendevalda och vår styrelse.

Du har erfarenhet av folkrörelsearbete och delar arbetarrörelsens värderingar.

Vi finns i Malmö Folkets Hus och delar expeditionslokaler med partidistriktet i Skåne. Vi tillämpar kollektivavtal mellan Fremia och Handels. Tjänsten är en tidsbegränsad anställning på tre månader, från mitten av juni till mitten av september, tillträde efter överenskommelse, och har oreglerad arbetstid. Arbete på kvällar och helger sker i hög utsträckning. Tillgång till bil i tjänst är ett krav.

Din ansökan, personligt brev med CV, sänds med e-post till zinaida.kajevic@socialdemokraterna.se senast den 15 maj , ange ”Valanställning” som ämne.

För mer information får du gärna kontakta Zinaida Kajevic på 040-631 22 33 eller styrelsens personalansvarige Leif Jakobsson på 070 – 343 97 59. Kontaktperson för Handels är Björn Gudmundsson och nås på: 060- 631 22 36.

facebook Twitter Email