Visionsarbete – Framtidens Malmö

Socialdemokraterna i Malmö kommer under mandatperioden formulera en uppdaterad politik för både aktuella utmaningar och en tydlig socialdemokratisk framtidsvision för Malmö. I det arbetet kommer mycket tid och kraft läggas på att samtala och samråda om Malmös framtid.

Det är ett viktigt internt såväl som utåtriktat arbete. Under höstens 2023 använder vi oss av partiets nationella arbetsgrupper på olika teman för att inleda idéutvecklingen på en rad områden.

Vill du vara med? Vi vill ha kontakt med malmöbor, föreningar, civilsamhälle, företag! Kontakta oss här så hör vi av oss. 


AKTIVITETER HÖSTEN 2023
Alla aktiviteter sker i samarbete med ABF Malmö

9 OKT- 17.00-17.50 Workshop på temat “En ung generation med framtidstro”. Öppet för alla medlemmar! Ingen anmälan krävs. (Olof Palmes plats 1)

15 OKT- 12.30-14.00 Lunchseminarium på tema “Klimatomställningen ska fungera för vanligt folk” Öppet för alla medlemmar. Klicka här för att anmäla dig. (Spånehusvägen 47)

27 NOV- “Ökad samhällsgemenskap och rättvisa i en tid av extrem urbanisering” Workshop i anslutning till representantskap. Mer information kommer.

11 DEC – “Föregångslandet Sverige – världsledandeindustri, ökad elproduktion och mer billig el”. Workshop i anslutning till ordförandekonferens. Mer information kommer.

facebook Twitter Email